2011 m. gegužės 23 d., pirmadienis
Savoiardi
Sudedamosios dalys:
3 kiaušiniai
80g cukraus
80g miltų
cukraus pudros
Įberkite 1 šaukštą cukraus į trynius ir plakite 8-10min., kol masė padidės tris kartus. Kitame dubenyje plakite baltymus, kol jie pradės kiek putoti. Tada po truputį pilkite likusį cukrų, kol baltymai taps vidutinio standumo. Atsargiai įmaišykite baltymus į trynius. Įmaišykite (taip pat atsargiai) išsijotus miltus. Sudėkite masę į konditerinį švirkštą arba maišelį ir išspauskite 5cm ilgio ir ~1.5cm pločio juosteles. Pabarstykite cukraus pudra ir palikite pastovėti ~10min. Kepkite 200C temperatūros orkaitėje 10min. Ištraukę iš orkaitės vėl pabarstykite cukraus pudra ir palaukite, kol atvės.
Skanaus!
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą