2011 m. gegužės 22 d., sekmadienis
Angliški trapios tešlos sausainiai
Sudedamosios dalys:
250g miltų
100g krakmolo
100g cukraus pudros
vanilinio cukraus
200g sviesto
žiupsnelis druskos
50g cukraus (paviršiui pabarstyti)
Suberti išsijotus miltus, krakmolą, cukraus pudrą, vanilinį cukrų, sudėti mažais gabaliukais supjaustytą sviestą. Kapoti peiliu, kol susidarys gabaliukai, panašūs į smulkias kruopelytes. Tada išminkykite, kad tešla pasidarytų vienalytė. Į kepimo popieriumi išklotą skardą sukrėskite tešlą ir subadykite ją šakute. Valandai padėkite į šaldytuvą. Kepkite 200C temperatūros orkaitėje 25-30 min., kol pasidarys gelsvos aukso spalvos. Iškepusį pyragą dar karštą supjaustykite 2cm pločio ir 4cm ilgio stačiakampiais. Cukrų sumaišykite su trupučiu vanilinio cukraus ir šiuo mišiniu apibarstykite sausainius.
Skanaus!
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą