2011 m. birželio 3 d., penktadienis
Indiški krekeriai
Sudedamosios dalys:
300g miltų
2 šaukštai sezamo sėklų
1,5 arb. šaukštelio druskos
0,5 arb. šaukštelio kepimo miltelių
2 šaukštai sviesto
175ml vandens
aliejaus kepimui
Dubenyje sumaišykite miltus, sezamo sėklas, druską ir kepimo miltelius. Įtrinkite į miltus sviestą. Įpilkite vandenį ir kruopščiai minkykite mažiausiai 5min. Palikite tešlą kelioms minutėms pastovėti.
Įpilkite aliejų į gilią keptuvę ar puodą ir pastatykite ant vidutinės ugnies, o tuo tarpu iškočiokite tešlą į 1cm storio plokštainį, aštriu peiliu supjaustykite rombais. Kepkite įkaitintame aliejuje 4-5min, kol abi krekerių pusės švelniai paruduos. Išgriebkite juos kiaurasamčiu ir sudėkite į sietelį, kad nuvarvėtų.
Skanaus!
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą