2011 m. birželio 4 d., šeštadienis

Spaghetti su kukulaičių padažu


Sudedamosios dalys:
spaghetti
~400g faršo
batono riekė, išmirkyta piene
kiaušinis
druskos, pipirų
pomidorų padažo
parmezano ar „Džiugo“ pabarstymui
pusės svogūno
3 skiltelių česnako
mairūnų
bazilikų

Pirmiausia pasigaminkite kukulaičius: į dubenį sudėkite faršą, batono riekelę, įmuškite kiaušinį, įberkite druskos, pipirų ir  mairūnų. Viską gerai išmaišykite ir formuokite kukulaičius. Apvirkite pasūdytame vandenyje keletą minučių (pasilikite puodelį nuoviro!) ir sudėkite į keptuvę su šlakeliu aliejaus. Truputį apkepkite, įspauskite česnako, dar truputį pakepkite, įpilkite nuoviro, likusio nuo kukulių, įdėkite pomidorų padažo, suberkite smulkiai supjaustytą svogūną ir truputį patroškinkite.
Spaghetti išvirkite, kaip nurodyta pakuotėje, nukoškite ir patiekite su padažu. Užbarstykite bazilikų bei tarkuoto sūrio ir skanaukite ;)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą