2011 m. kovo 15 d., antradienis

Prancūziškas varškės pyragas

Kaip gera įkvėpti gaivaus pavasario oro, džiaugtis saule ir mėgautis vanile kvepiančio pyrago gabalėliu..

Tešlai reikės:
200g sviesto
0,5 stiklinės cukraus
vanilinio cukraus
2 stiklinių miltų

Įdarui reikės:
0,5kg varškės
3-4 kiaušinių
0,5 stiklinės cukraus

Sutarkuokite sviestą tešlai ir sumaišykite su cukrumi bei miltais. Įdarui sumaišykite varškę, cukrų ir kiaušinius. Į skardą sudėkite pusę tešlos, išlyginkite, užpilkite įdarą ir užberkite likusią tešlą. Kepkite 200C temperatūroje, kol iškeps.

Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą